torsdag 15. januar 2015

Mine tre beste bilder

Vi har fått i oppgave å ta ut tre bilder fra dette halvåret som vi er mest fornøyd med, og skrive litt om de. 
Her er mine: 

Bilde nr 1: 


Jeg har valgt dette ut som ett av mine tre beste bilder fordi jeg synes det var  veldig spennende på grunn av at bakgrunnen bak er uklar, men det er ikke selve treet. Jeg tok bildet på høsten og man kan se at høst fargene kommer frem. Treet er midt i bildet, noe som gjør at bildet blir interessant, og blikkfanget er lett å finne. 

Bilde nr 2: 


Lyset fra solen gjør at dette bildet får mer stemning, og måten kameraet blir brukt gjør at man kan se at stien forsetter rundt svingen. Dette bildet liker jeg på grunn av at trærne får mye liv av sollyset, og fargene fra naturen kommer godt frem. 

Bilder nr 3: 


Dette bildet er min favoritt. Forskjellen mellom det brune og det grønne skaper et interessant bilde. Sollyset er med på å få frem forskjellen. Dette er et nærbilde i naturen fordi det er fokus på både det brune og det grønne. Stråene som stikker opp gir bildet gøy. 


Jeg valgte disse bildene fordi jeg er veldig glad i naturen, og syntes det er gøy å ta bilder av ting som man ser der og da. Man kan ikke planlegge at solen skal lyse på akkurat den blomsten, eller at det for eksempel skal regne. Man må bare holde kameraet klart, og ta bilder av det man ser. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar